GY.I.K.

Összeszedtük Önöknek a leggyakrabban ismételt kérdéseket. Ha itt nem találja a kérdésére a választ keressen minket nyugodtan a info@virtualjog.hu email címen.

  Igen, a VirtualJog ötvözi az igazi ügyvédi tudást és tapasztalatot a modern technika lehetőségeivel. Jogszabály-változás esetén azonnal frissül a weboldalán lévő szabályzat, ha a VirtualJogot használja, még csak e-mailt sem kell írnia senkinek.
  Az előfizetés oldalon az előző éves árbevétel alapján beállítható a szolgáltatás éves díja, és egyszeri ügyvédi költsége. Sokéves, nagy bevétellel rendelkező és a nulláról induló weboldalak, cégek esetén is kiváló választás a VirtualJog. A Virtualjog már 24.900 Ft-os ártól elérhető.
  Egyrészt mi valódi ügyvédek vagyunk, tehát jogi tanácsadást jogszabály alapján nyújthatunk. Másrészt a VirtualJog sokkal több, mint egy ászf generátor, hiszen a szabályzatokat nem az ügyfél, hanem a közel 10 éves gyakorlattal, hatósági tapasztalattal rendelkező ügyvédeink készítik el.
  A VirtualJog használata igen egyszerű. Előfizetés és adategyeztetés után a Generálás menüpontban találja a beillesztő kódot és a szabályzat pdf verzióját is elkészítheti. A kódot beilleszti a megfelelő aloldalra, és ekkor jön a varázslat: a szabályzat a VirtualJog szerveréről, mindig frissen töltődik be a saját honlapjára.
  Ez Öntől is függ. Ha megérkezett a kérdéssorunk, Önön a sor hogy ezeket pontosan megválaszolja. Ha beérkeztek a válaszok, akár néhány órán belül használható az ügyvéd által elkészített ÁSZF és GDPR szabályzat.
  Természetesen. A VirtualJog használata esetén számos levelezést, keresgélést spórol meg. Nem kell a programozójának se szólni, hogy jelenítse meg a szabályzatokat, sőt az informatikusának sem kell a szövegek formázásával bajlódnia. A VirtualJog rengeteg időt és pénz spórol meg Önnek.
  Igen, a VirtualJog számos extra funkcióval rendelkezik. Többek között egyedi színű hátteret, betűt, tetszőleges betűtípust is választhat. A pdf verziónkhoz ráadásul automatikusan generálunk egy kattintható tartalomjegyzéket.
  A szabályzatokat és egyéb dokumentumokat a Net-jog.hu ügyvédei készítik el, akik ügyvédi felelősségbiztosítással rendelkeznek. A VirtualJogot üzemeltető Net-jog.hu Kft. is szakmai felelősségbiztosítással működik évek óta. Éppen ezért milliós bírsággaranciát vállalunk az anyagainkra.
  A VirtualJog elérhető tabletről, mobil eszközökről, illetve hamarosan készül a mobil applikáció is hozzá.
  Természetesen. A rendszer a világ minden pontjáról elérhető, ahol van internet kapcsolat.

2119 Pécel,
Álmos vezér utca 24. fszt. 1.