Rólunk írták

„Tisztelt Ügyvéd Úr! Nagyon szépen köszönöm a munkájukat! Ilyen szintű szolgáltatást, amit Önök nyújtanak ritkán lát az ember! Le a kalappal!”

Ünal Levente

„A jól megírt VirtualJog ÁSZF többször komoly összegek kifizetésétől mentett meg, és úgy látom hogy a szolgáltatás színvonala messze felülmúlja a konkurensekét, és az elvártakat!”

Kazup Zsolt

„Nagyon köszönjük gyors és professzionális munkát, a dokumentumaink egy nap alatt elkészültek! Maximálisan meg vagyunk elégedve az Önök szolgáltatásával, mindenkinek szívből ajánljuk a Virtualjog-ot!”

Holler Ildikó

„Nagyon szépen köszönjük a kivételesen gyors, kedves és segítőkész munkavégzést. Elvárásainkon felül teljesítettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Ézsiás Attila

„Nagyon szépen köszönöm az extra gyors reakciót. Szuper gyors munka! Nagyon kellemesen meglepődtem! A VirtualJog csapata első osztályú!!!”

Gábor, Creative Works Hungary Kft

„Csak ajánlani tudom a VirtualJog csapatot. Nagyon profi, rugalmas és segítőkész csapat. Ettől jobban sehol és sehogy nem jársz jobban, mint, hogy válaszd valamelyik csomagjukat. Én a legmagasabb csomagot ajánlom, mi is már jópár hónapja működtetjük a legnagyobb csomagot, ami ár-érték arányban nagyon jó. Naprakészen frissítve van minden jogi szabály amivel nem neked kell bajlódni, főleg úgy, hogy nem vagy jogász🙂. Zseniális ötlet volt és hatalmas lehetőség egy webshop számára. Köszönjük szépen a VirtualJog csapatnak!”

Kóos Gábor

„A Szolgáltatást ismerősöm javasolta, minden esetben precíz, pontos munkavégzés. Minden igényt kielégítő. Készséggel állnak az Ügyfélhez! Csak ajánlani tudom!”

Csák János

„Profi munka, csak ajánlani tudjuk a jövőben, és örülünk, hogy ide találtunk végül.”

Segesváry Attila

„Kiváló szakemberek kiváló munkáját tudhatom magaménak! Nem tudok elég hálás lenni azért a profizmusért és gyorsaságért, amit itt kaptam! Köszönöm a munkátokat, és szeretettel ajánlom mindenkinek szolgáltatásaitokat! „

Mosolygóné Demény Bernadett, VmaOffice – virtuális asszisztens

„Erre nehéz szavakat találni. Gyors volt! És az, hogy automatikusan frissül, ez a legjobb. Mindenkinek az Önök szolgáltatását kellene használnia! Köszönöm! „

Zsíros Norbert

„Korrekt, gyors, kommunikatív, együttműködő, türelmes Partner! Köszönjük a segítséget és a profi támogatást!”

Durmibag.hu

„Nagyon köszönöm munkájukat. A kódokat már be is illesztettem az oldalba. A legjobb döntésem volt Önöket választani!”

Sebestyén Gábor

„A kérdőív kitöltése után nagyon gyorsan megkaptam a kért dokumentumokat. Az ÁSZF és az adatkezelési tájékoztató is pontos és a megadott adatoknak megfelelt. A PDF letöltése és a HTML kód beillesztése sem okozott problémát kezdőként sem, a honlapjuk gyors, egyértelmű és egyszerűen kezelhető. Köszönöm a türelmes és gyors kiszolgálást.”

Erdélyi Marianna

„Köszönöm ezt a gyors és profi munkát, 2021-ben működhetne minden így az ember körül! Külön gratulálok a „környezethez, adminhoz”, az oldal felépítése első belépőként is tökéletesen átlátható, az elkészült anyagok igény szerinti generálása tényleg minden igényt kielégít. Mégegyszer köszönöm a munkáját, melyhez további sok sikert kívánok!”

Csortos László

„A webshop készítés folyamatában az ÁSZF és GDPR elkészítésétől tartottam a legjobban…a végén ez lett a legegyszerűbb és leggördülékenyebb munkafolyamat a Virtualjog csapatának köszönhetően!”

Zagyva László

„Köszönöm gyors és precíz munkájukat! A webáruház elindításához rendkívül gyorsan elkészültek a szükséges jogi
dokumentumok. Mindenkinek szívből ajánlom a VirtualJog szolgáltatásait.”

Szilágyi Gabriella, InaaniShop

„Nagyon köszönöm a hihetetlen gyors ügyintézést! Mivel a korábbiakban is ugyanezt tapasztaltam, így jó szívvel ajánlottam önöket a múlt héten két helyre is, akik jelezték hogy igényelni és fogják a szolgáltatásukat. Gratulálok!”

Borbély Gergely

„Tisztelt Ügyvéd Úr! Köszönjük a kiemelkedően gyors és profi munkát! Bátran tudom ajánlani mindenkinek!”

Fodor László

„Egy webshop indításkor rengeteg olyan dologra kell figyelni, ami rendkívüli felelősséggel, és sokszor jogi ismeretek hiányában, nyomasztó gondolatokkal terheli a napi munkát. Bevallom a költségtervezésben se gondol rá az ember. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a virtualjog.hu-ra. A shoprenter webáruházunkhoz igen kedvező integrációval, egyszerű használattal párosulva kiváló választásnak bizonyult. Konkrét esetet is írok persze: A legelső héten már bele is szaladtunk volna egy igen komoly veszteséggel járó hibába, 0 Ft os cikk jelent meg hibaként, ezt barátnők meg is osztották, így egy éjszka alatt 4 rendelés érkezett 25 darabos szorzóval egy 2500 Ft os darabáru cikkre, De ezt a negyedmilliós hibát az ASZF ünk szerint cselekedve és arra hivatkozva egyértelmű hibaként anyagi kár nélkül tudtuk kezelni. Köszönet érte a Virtualjog csapatnak. Megérte Őket választani.”

A PompásPillák csapata

„Nagyon szépen köszönjük a gyors és igényes munkát! 🙂 Nagyon elégedettek vagyunk!”

Kocsis Péter

„A webshophoz kapcsolódó jogi teendők számomra ismeretlen – egyben kissé félelmetes – területet jelentenek. Biztonságot ad a szakértelem, amit a Virtuáljog nyújt, ugyanakkor a szolgáltatás gördülékenysége, gyorsasága minden várakozásomat felülmúlja.”

Szabó Judit

„Tisztelt Ügyvéd Úr, kedves Miklós! Le a kalappal a gyorsasága és szakértelme előtt! Őszintén mondom, hogy még csak hasonlóval sem találkoztam soha! Hálásan köszönöm!”

Somorjai Balázs

„Nagyon szépen köszönöm ezt a rendkívül gyors munkát! A Virtualjog weboldal és az egész működés pedig nagyon professzionális, gratulálok hozzá!”

Tóth Gábor

„A Virtualjog szolgáltatásait mindenkinek ajánljuk, mi az alap csomagot vásároltuk meg, de így is kevesebb, mint egy nap alatt elkészültek a kért dokumentumok. Kezdő vállalkozásoknak is ideális, alacsony összegért magas minőségű munkát kapnak cserébe.”

Ihász Leandro –  zoliglutenmentes.hu

“Köszönöm a gyors, pontos, valamint a megbeszélteken bőven túlmutató munkát! Bárkinek jó szívvel ajánlom Dr. Krausz Miklóst. Kiemelném a könnyű kommunikációt, mindig minden kérdésemre gyorsan és jó szívvel válaszolt. Jóval a megbeszélt határidő előtt elkészültek a honlapom jogi részei, így hamarabb indulhatott az oldalam, mint ahogyan azt terveztem. Köszönöm!”

Dr. Lipták-Váradi Julianna, egyetemievek.hu

„Jó döntés volt, hogy Önöket választottam, szívesen ajánlom mindenkinek!  Megrendelésemen felül még számos dokumentummal segítették a vállalkozásomat. Köszönöm szépen a gyors és pontos munkát!”
Kovács Renáta

„Maximálisan elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással, precíz, pontos, gördülékeny volt minden, a válaszadási időről és a gyorsaságról nem is beszélve…
A mai világban sajnos az emberek többsége bizalmatlan sok mindenkivel, Én is így voltam Önökkel, de rá kellett jönnöm, hogy – Vannak még a mai világban is, megbízható, korrekt emberek/vállalkozások!”

Kis Klaudia (Zeta Moda Kft. – strogetshop)

“Elképesztő milyen gyorsasággal járultak hozzá oldalunk elindulásához. Jóval az ígért határidő előtt fejezték be, és nem összecsapottról van szó hanem mindent egybefoglaló precíz és profi munkáról. Maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal, csak ajánlani tudom.”

Erdődy Bao

“Dr. Krausz Miklós a számunkra kulcsfontosságú adatvédelmi és általános szerződési feltételeket készítette el. Az üzletmenetünk során kiemelt jelentőséggel bír a jogi támogatás, hiszen a kezelt személyes adatok köre jelentős. Azért vagyok elégedett, mert szaktudása és határidő előtti pontos teljesítése számomra megnyugtató jogi biztonságot adott. Kedvező árával pedig a startupok sincsenek kizárva.”

Papp Ákos

“A Net-jog csapatát a honlapjukon olvasott sok-sok pozitív vélemény alapján választottuk. Nem kellett csalódnunk, az ott leírtak mind visszaköszöntek egyűttműködésünk során: gyors és gördülékeny kommunikáció, a vállalt munka precíz, mindenre kiterjedő és határidő előtti elkészítése. Az anyag átvétele után jelzett extra kérésünket is azonnal teljesítették, átdolgozva újra elküldték, külön köszönet érte. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki megfizethető, profi és korrekt jogi tanácsadóra szeretné bízni cégét.”

Perger Árpád (Perger Numizmatika Kft./Árpád Érembolt)

“…köszi szépen a korrekt, pontos, gyors munkát, mindenképp ajánlani foglak Titeket, ha valakinek hasonlóra lesz szüksége. Ami nekem külön pozitívum volt, az a válaszidőtök, hogy néhány órán, maximum fél – 1 napon belül válaszoltatok a felmerülő kérdésekre.”

Joó Tamás – Randivilag.hu

“Pontos jól kidolgozott mindenre kiterjedő, precíz munka. Nem tudok elég hálás lenni érte. Nem véletlen, hogy önöket ajánlják a legtöbb helyen. Ezek után, én is önöket fogom ajánlani mindenkinek.”

Baranyai Ferenc

“Tíz ügyvédi irodától kértünk be árajánlatot, melyek közül Önök bizonyultak az egyik legjobb árajánlatot adónak annak ellenére, hogy elismert iroda, mely szakértői véleményeivel rendszeresen találkozunk a sajtóban. Mindezek mellett megkeresésünkre aznap reagáltak, valamint webes megjelenésükkel és e-mailes árajánlatukkal is megbízhatóságukról adtak tanúbizonyságot.

Munkájuk során fáradtságot nem kímélve este és hétvégén is kérdeztek, a kommunikáció mindvégig széleskörű, egyértelmű és gyors volt. A végeredmény egy rendkívül precíz és részletesen kidolgozott dokumentumcsomag lett, melyet néhány nap alatt elkészítettek számunkra.

Köszönjük kiváló munkájukat!”

Kapitány Róbert

“Ritkán találkozom ennyire precíz és megbízható céggel. (Konkrétan meglepett, hogy ennyire tartottuk a megcélzott határidőt, hogy ennyire profin irányították és gördülékennyé tették a folyamatot.) Azt kell mondanom, hogy le a kalappal!”

Bene Máté

“Őszinte leszek Önhöz, az első szó ami eszembe jutott a tájékoztató áttekintése során az “aztamindenit” volt. Gyönyörű munka!”

Holczhei Tamás

“Nagyon köszönöm a pontos, mindenre kiterjedő szabályzatokat, és a gyorsaságot! Ilyen professzionális munkával nem minden nap találkozom…. Köszönöm még egyszer!”

Dobai Esztella

“Nagyra értékeljük rugalmasságukat és a gyors és precíz megvalósítást. Köszönettel ajánljuk mindenki figyelmébe, mert tökéletesen elégedettek vagyunk a szolgáltatással.”

Karkus Anita

“Egy számunkra bonyolult problémát oldottak meg rendkívül gyorsan és megbízhatóan, abszolút versenyképes áron. Nagyon könnyű és gördülékeny volt Önökkel dolgozni. Jelentkezünk, a jövőben is, amennyiben bármire szükségünk volna.”

Besszer Viktória

“Maximálisan meg vagyunk elégedve a gyors, és pontos munkájával. Mindenre kiterjedt, amiket megbeszéltünk, és azon túl is nagyszerű dolgokat fogalmazott meg. Úgy érezzük nagyon jól döntöttünk, amikor Önöket választottuk dokumentumaink elkészítéséhez.”

Gedei-Mező Csilla

“A Net-Jog munkáját illetően rendkívüli profizmussal bír figyelemre méltó gyorsasága mellett. Üzleti partnereim közül kiemelkedik. Köszönöm munkáját!”

Magyari Zoltán

“A kért anyagok a vártnál is hamarabb elkészültek. Mindenre kiterjedő, részletes ugyanakkor tájékoztató jellegű az Aszf és az adatkezelés is. Köszönjük, nagyon elégedettek vagyunk! Igazi profi munka!”

alkonylampa.hu ügyvezető

“Ilyen precíz, gyors társasággal még sosem találkoztam! Bárcsak mindenki így állna a munkájához! Köszönöm szépen! Teljes elismerésem!”

Ottlakán Odett

“Nagyon jól döntöttünk, hogy a Net-Jogot bíztuk meg, a profi anyagot jóval a vállalt határidő előtt megkaptuk, köszönjük! A személyes hangnemért és a villámgyors válaszokért külön köszönet!”

Tasnádi János – fotohatterek.hu

‘Köszönöm a részletes , gyors és precíz munkavégzést. Jó döntés volt , hogy Önöket bíztam meg a webshop induláshoz szükséges dokumentációinak elvégzésére.Kiemelném a gyors reagálást amely számomra meglepő volt .Mindenképpen ajánlani fogom a Net-Jog.hu Kft. szolgáltatásait.”

Haluska Józsefné, Zoohapet Kft.

“Gyorsak, szakszerűek és segítőkészek. Megérte őket megbízni az adatkezelési tájékoztató elkészítésével. Ajánlom őket bárkinek.”

Dr. Financsek Zsuzsanna, Mindenkiadvány.hu

“Kellemes felismerés volt számomra, hogy honlapom jogi ügyeit profikra bíztam. Az elkészült munka teljesen korrekt és megbízható volt számomra. A megbeszélt határidő előtt sokkal hamarabb megkaptam a dokumentumaim, aminek nagyon örültem.”

Eszenyi Zsolt

“Hálásan köszönöm a rendkívül precíz és minőségi munkát, amivel a webshopom indításához a teljes jogi hátteret biztosították! Messze felülmúlja az elvárásaimat, csak ajánlani tudom a Önöket másoknak is!”

Tari Ibolya

“Gyors, minőségi szolgáltatás, és kifejezetten precíz. Ajánlom mindenkinek, aki nem akar véletlenre menni, és esetleg nagy összegű bírságot kapni!”

Balogh Benjamin

“Mi kézműves sajt gyártással foglalkozunk, és amikor létre hoztuk Magyarország egyik legnagyobb sajtwebshopját a //www.sajtwebaruhaz.hu oldalt, akkor kértük a Net-jog segítségét. Teljes rendszerünket átnézve, gyors visszajelzéssel és azonnali konkrétumokkal szolgáltak. Az anyagaik kifogástalanok és a munkájuk hiteles. Már az első e-mailezéseknél megvolt a bizalom.”

Berta Gergő

“Már régóta olvasom a hírlevelet, így nem volt kérdés, hogy a Net-jog.hu-val fogom elkészíttetni a számunkra szükséges jogi dokumentumokat. Jó döntés volt, a megbízást korrekten, és profi szinten teljesítették, szinte még el sem küldtem a megrendelést, már meg is kaptam minden anyagot. Még sehol nem tapasztaltam ilyen gyors és ilyen minőségi munkát. Nagyon köszönöm, csak ajánlani tudom őket.”

Szűcs Tibor, mindennapinlp.hu

“Több árajánlat bekérése után egyértelmű volt a választásom, ugyanis a net-jog.hu már az árajánlatával is kitűnt a többi közül, hiszen már ott is részletesen leírták, hogy mit is kell pontosan elkészíteni, hogy teljesen rendben legyenek a jogi ügyeim. Az anyagok rendkívül gyorsan és profi minőségben készültek el, így már tudom, hogy a jövőben csakis hozzájuk fogok fordulni, ha internetjogi segítségre lesz szükségem.”

Somogyi Attila, Nonstoppekseg.hu

“Szeretném megköszönni a hihetetlenül gyors és alapos munkát! Több hónapja futjuk a köreinket a jogi teendőinkkel kapcsolatban, de Ön volt az egyetlen aki mellébeszélés és ködösítés helyett valódi és gyors megoldást nyújtott a problémánkra! Köszönöm.”

Benkó János – klikk24.hu

“Nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy a Net-jog.hu-ra bíztam a most induló webáruházunkkal kapcsolatos jogi munkák elvégzését. Gyors, pontos, ár-érték arányban nagyon jó szolgáltatást kaptam. Bátran ajánlom mindenkinek. A Net-jog valóban szakértője a témának, ez tisztán látszik az elkészült dokumentumok minőségéből, illetve a vállalt garanciából. Nagyon tetszett, hogy a problémámra (webáruház működjön jogszerűen) nem még több problémát, hanem megoldást kaptam vissza.”

Bakos Security Kft.

“Köszönöm a rendkívül gyors, profi munkát. Örülök, hogy Önökkel dolgozhattunk! Másoknak is fogom Önöket ajánlani!”

Cromax Kft.

“Nagyon szépen köszönjük a gyors és precíz munkát! Örülünk, hogy rátaláltunk az Önökre, csak ajánlani tudjuk (és fogjuk is) mindenkinek!”

WorldCont Kft.

„Nagyon részletes, gyors és alapos segítséget kaptunk a web áruház indításakor és így biztos jogi alapokkal, nyugodtan kezdhetjük a projektet! Köszönjük!”

Trnovszki Ádám, Villanyász Kft.

“Az eddigi munkájával és a segítséggel maximálisan elégedett vagyok. Olyannyira, hogy ha máskor is születne valami újabb szabályozás, aminek meg kell felelni, szívesen venném, ha abban legközelebb is segítene. Mert tényleg azt gondolom, hogy ha valaki korrekten szeretne működtetni egy webáruházat, akkor ahhoz manapság már tényleg szükség van folyamatos szakértői segítségre. És ezt én az Ön munkájában megkaptam.”

Tóth Gábor, fűszeráruház.hu

“Maximálisan elégedett vagyok a gyors, korrekt, pontos ügyintézésért. Mivel cégünk Magyarországon egyedülálló, ritka tevékenységet folytat, ezáltal az elvégzett megbízás is egyedi volt. Ami különösképpen megfogott az Önök szolgáltatásában az az volt, hogy kényelmesen hátradőlve vártam az elvégzett munka eredményét, amit nagyon rövid időn belül meg is kaptam.
Az egyedi árral is különösképpen elégedett vagyok. Ajánlottam már másnak is szolgáltatásait, és a jövőben is ajánlani fogom. Köszönöm szépen.”

Török Péter, ügyvezető

“Gyors, rugalmas és professzionális szolgáltatást kaptam, amit biztosan ajánlani fogok mindenkinek. Példaértékű volt az ügyintézés és a sebesség. Köszönöm Miklós.”

Gaál József, Integra2002 Kft.

“Köszönöm szépen a pontos, precíz, mindenre gondos figyelemmel kiterjedő munkáját! Meglepett, és külön elismerésem a vállalt feladat elvégzésének gyorsaságáért! Mindemellett nagy segítség volt, hogy dr Krausz Miklós állandó kommunikációs felületet biztosított kérdéseim megválaszolására! Kérdéseim voltak bőven, és mindenre korrekt, kimerítő választ kaptam! Nagyon elégedett vagyok, örülök hogy önre bízhattam a webshopom jogi kereteit!”

Kecskeméti Emilia

“Meglepett a profizmus , amelyben a hatékonyság és szakmai hozzáértés párosul. Csak ajánlani tudom!”

Kálbori Ildikó

“Köszönöm a profi munkát a gyors és rugalmas ügyintézést. A jelzett – egyébként sem hosszú – vállalási határidő lejárta előtt lett kész az összes anyag. Szívesen teszem fel az áruházba a Net-Jog logot és ajánlom ismerőseimnek is.”

Szalai Attila, csakajobor.hu

“Nagyon köszönjük a gyors és pontos munkát, mindenkinek csak ajánlani fogjuk önt. Pontossága példaértékű.”

Pumping Trade Kft.

“Nagy kő esett le a szívemről! A jogszabályok útvesztőjében én bizony csak tévelygek. Már egy hete bűvöltem a NAIH honlapját a bejelentkezéshez. Aztán feladtam, ezért fordultam Önökhöz. Nem is csalódtam!  Gyorsan, lényegre törő kérdésekkel felmérte az igényt és pár órán belül megkaptam ezt a profi anyagot, illetve a NAIH bejelentésről szóló igazolást. Nagyon szépen köszönöm! Úgy érzem, ez jó befektetés volt.”

Gazdag Ildikó, MLMkonyvek.hu

“A munkájuk gyors, pontos, szakszerű, egyszóval Profi!”

Szabó László, SmartBikeShed.com

“Dr. Krausz Miklóst amiatt kerestem fel, mert az általunk működtetett apróhirdetési oldalakon szerettünk volna egy naprakész, és a felhasználók számára megfelelő felhasználói szabályzatot készíttetni. Pontos, megbízható, alapos és hozzáértő partnerre találtam a személyében. Ha valaki online dolgozik, egyik legfontosabb dolog a bizalom, ami a munka elkezdésével azonnal és kölcsönösen megvolt. Nem kellet jogi maszlagok bogarászásával töltenem az időt, mert mindig mindent elmagyarázott, ha valamit nem értettem. Szóval én csak ajánlani tudom a net-jog munkáját mindenkinek, akinek az online jog nem csak azért fontos, mert kötelező!”

Tóth László, RacingNet Kft.

“Köszönöm a gyors, és rugalmas ügyintézést. Elégedett voltam a szolgáltatással, és szívesen fogom ajánlani másnak is. A legszimpatikusabb az volt, hogy az ígért határidő pontosan be lett tartva.”

Batházi Gábor, Navalla Kft.

“Köszönöm a gyors, pontos, felelősségteljes és korrekt munkájukat. Nagy öröm számunkra, hogy Önökre találtunk, és hogy az Önök munkájának köszönhetően, webáruházunk jogi megfelelésével, működésével kapcsolatban teljes elégedettséggel, és bizalommal dolgozhatunk.”

Tóth Zoltán, csepp-kő webáruház

“Nagyon köszönöm a gyors segítséget, és külön köszönöm, hogy hétvégén is foglalkoztak az oldalam jogi részének megalkotásával! Még egyszer köszönöm a szuper ajánlatot, és remek munkát! Ajánlani fogom Önöket másoknak is!”

Zsemlye Csaba, gabonaitalok.hu

„Maximálisan elégedett vagyok az elkészült adatvédelmi tájékoztatóval, az ügyfélkezelés pedig gyors és kifejezetten rugalmas volt. Csak ajánlani tudom a Net-Jog.hu-t!”

Dobre Dániel, CommunicateMe Kft.

“A munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve. Köszönjük a mindig gyors és korrekt ügyintézésüket.”

Proszics István, BringaButik.hu

“Gyors, igényes és értékes munkájukat ezúton is nagyon szépen köszönöm! Olyan szintű anyagot kaptam, amellyel biztonságban tudom a szakszerű és megfelelő jogi felkészültségét webáruházunknak, így nyugodtan tudok dolgozni! A webáruház alapja a termék, de a precíz működésnek alapja a megfelelő szabályozás, jogszabályi megfelelés! Fontos, hogy a vásárlók érezzék és lássák, hogy komolyan gondoljuk, és a szabályokat betartva közös megelégedettséget hozzunk létre. Nem volt kérdéses, hogy a jogi útvesztőben megfelelő, pontos partnert keressek, de úgy érzem a legjobb helyre kerültem! További sikeres munkát kívánok Önöknek, az új webáruház tulajdonosoknak pedig bátran ajánlom a Net-jog Tanácsadó Irodát!”

Miklósi Anita, Illattenger.hu

“A net-jog.hu munkájával teljesen elégedett vagyok. Gyors és hatékony tanácsadást nyújtottak a webáruház indulásához szükséges jogi teendőkkel kapcsolatban és a hatályos jogszabályok által előírt dokumentumok elkészítése terén.”

Sági Attila, ügyvezető

“Munkájukkal maximális elégedettek vagyunk. Köszönjük a gyors pontos ügyintézést.”

Holecz Józsefné, Hedushop.hu

“Nehéz jó értékelést írni, amikor minden rendben volt! Köszönöm munkáját, és azt, hogy figyelme olyan részletekre is kiterjedt, amire nem is gondoltam. A honlapra történő belépéséből, a honlappal kapcsolatos kérdéseiből is látszott, hogy alaposan átnézte a feladatot. A kész adatvédelmi nyilatkozat szövege is egyértelművé tette, hogy alapos munkát végzett. Számomra sokat jelentett a rövid határidő, az együttműködés (kérdések megválaszolása, telefonos elérhetőség), és az, hogy az adatvédelmi nyilvántartási azonosító igénylését, beszerzését is biztosította számomra, így nem kellett hivatali ügyintézéssel, nyomtatványok kitöltésével foglalkoznom!
Jó szívvel ajánlom mindenkinek!”

Máriáss László, Archidea Kft.

“Köszönjük szépen a gyors és alapos munkát és a profi segítséget. Munkájukkal tökéletesen elégedettek vagyunk.”

Ledker Kereskedelmi Kft.

“Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatással. Gyors, nagyon segítőkészek. Minden kérdésemre hamarosan választ kaptam, és a kért szolgáltatást időn belül el is végezték. Köszönöm!”

Sitkei Alex

“Ügyvédünk ajánlására kerestük meg a Net-Jog Internetjogi Tanácsadó Irodát, miszerint ők a legjobbak Magyarországon az internetes jogot érintő kérdésekben. Már az első egyeztetést követően kiderült, hogy ez maximálisan így is van. Maximális precizitással készítették el a kért ÁSZF és adatvédelmi nyilatkozatot és tanácsaikra is bizalommal alapozhattunk. Bátran merem ajánlani mindazok számára, akik honlapjuk jogi biztonságát és prudens működését szeretnék megteremteni vagy egyszerűen jogi tanácsadásra van szükségük.”

Mihalik Béla Csaba, Ügyvezető Igazgató

“Teljes mértékben megvagyok elégedve a munkájukkal. Köszönöm a gyors segítséget!”

Csobán Ferencné

“Szolgáltatásukkal maximálisan meg vagyok elégedve, minden kitételt teljesítettek amire számítottam és még olyat is amire nem! ? Gyors, precíz, szakszerű munkájukat még egyszer köszönöm a magam és a munkatársaim nevében! Kívánok Önnek és a”Net-jog” dolgozóinak sok sikert a továbbiakban!”

Zerinváry Reni
az Import Diszkont Webáruház Csapata nevében

“Nagyon meg vagyunk a munkájukkal elégedve.”

Zwick József, Carstyle.hu

“A kiskereskedelemben ,mind az internetes kereskedelemben igyekszünk a törvényességet maradéktalanul,betartani. Mivel a törvényi útvesztőben nem vagyunk jártasak, jó érzés a net-jog.hu által biztonságban tudni oldalunkat. Szolgáltatásaikat, pontosságukat, biztosan ajánlom mindenkinek!”

Balázs Viktor, Ekocka.hu

“A Net-jog csapata készségesen, rugalmasan és gyorsan segített az adatkezelési tájékoztató elkészítésében valamint a hatósági bejelentésben. Minden kérdésemre egyértelmű, könnyen érthető választ kaptam. Nagyon köszönöm!”

Nyíri Gabriella

“Köszönöm a gyors és precíz szolgáltatásukat. Nagyon tetszett az, hogy a kérés és a teljesítés között mindösszesen egy nap telt el. Gratulálok az ügyfelekhez való emberi hozzáállásához. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Net-Jog.hu Kft. szolgálatatásait.”

Székelyné Lázár Andrea

“Egy ismerősöm ajánlására vettem igénybe a net-jog.hu szolgáltatását. Az ajánlatkérésem után rögtön kaptam visszajelzést. Akkor megbeszéltük, hogy csak néhány nappal később tudják majd elkezdeni feldolgozni a kérésemet. Ezt nagyon korrekt dolognak tartottam. Ám addig se tétlenkedtünk, amivel lehetett előkészítettük ezt a folyamatot. Az ígért dátum után 2 nappal pedig már meg is kaptam minden dokumentumot. Ha néhány szóban kellene összefoglalnom a net-jog.hu szolgáltatását, akkor a rugalmasság, a megbízhatóság és ügyfél központúság jut először eszembe.”

Veronika

“Nagyon meg voltunk-vagyunk elégedve a munkájukkal.”

Czeke Attila, Driveinstore.hu

“Köszönöm a Net-jog-nak a rendkívül gyors, pontos munkavégzését. A neten keresgélve különböző ÁSZF- adatkezelési szabályzatokat olvasva jutottam el odáig, hogy inkább szakemberre bízom ezt a nehéz, kacifántos jogi szabályozás, szabályozások elvégzését. Így találtam meg Dr. Krausz Miklós infokommunikációs  szakjogász Úr oldalát. Átolvasva egy pillanat alatt döntöttem akkor amikor láttam, hogy a munkáikra garanciát vállalnak. Még egyszer köszönöm a lehetőséget. Így már nyugodt szível indítom el számítástechnikai vállalkozásomat.”

Szabó Vilmos László, updatecomputer.hu

“Rendkívül gyors, pontos, és hatékony szolgáltatást kaptam, egy hét alatt elkészült a weblapom teljes jogi anyaga. Köszönöm, csak ajánlani tudom a Net-jog-ot!”

Empire Wines Kft.

“Természetesen elégedett voltam és köszönöm a segítséget.”

Lakatos Balázs, Modellfutar.hu

“Gyors és precíz munkát végeztek, a kérdéseimre megfelelően részletes válaszokat kaptam, a lehető legrövidebb időn belül. A tájékoztató végleges formája így hamarabb elkészült, mint amire számítottam, a szolgáltatásukkal elégedett vagyok.”

Tanacsotkerek.hu csapata

“Elégedettek vagyunk munkájukkal.”

Klement Krisztián, Játékshop.eu

“Vállalkozásom indításának kritikus pontja volt, hogy igénybe vegyem-e jogász szolgáltatását. Tartottam tőle, hogy drága és körülményes lesz. Kellemesen csalódtam! A leveleimre szinte azonnal jött a válasz, a jogász úr rendkívül segítőkész volt, a munkája alapos és precíz, és az árral is meg vagyok elégedve. Legközelebb is hozzá fogok fordulni. Köszönöm!!”

Kozáry-Biczó Andrea, Anyaparadicsom.hu

„Köszönjük a rendkívül gyors, mégis precíz és egyben profi munkát. Örülünk, hogy ilyen rugalmasan, egy a mai jogszabályok tekintetében minden részletre kiterjedő anyagot kaptunk.”

ZOMKO Kft.

“Köszönjük, elégedettek vagyunk a szolgáltatással!”

Hoffmann Kft., Hotel Residence

“Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatásukkal és hálás vagyok, hogy ilyen gördülékenyen ment minden. Köszönöm szépen. Ha minden ilyen professzionálisan működne, mindenkinek könnyebb lenne a dolga az életben.”

Hutvágner Barna, Netdepo.hu

“A net-jog.hu szakmai munkájával tökéletesen elégedett voltam. Gyors és korrekt szolgáltatást nyújtanak, szívesen ajánlom bárkinek.”

Petres Ágota, Multimedia-heaven.hu

“A szolgáltatás értékelése részemről: 10/10. Nagyon gyorsan megkerestek a fizetés után és ugyanilyen gyorsan meg is kaptam a személyre szabott dokumentumokat, amik nagyon részletesek és könnyű eligazodni rajtuk. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm!”

Horváth-Dori Zsolt

“Elégedett vagyok a munkájukkal, gyorsan, precíz adatkezelési tájékoztatót kaptam. Csak ajánlani tudom. Sok sikert a további munkájukhoz!”

Bognár József, Borklikk.hu

“Köszönöm szépen a segítségét, örülök, hogy ilyen gyorsan és zökkenőmentesen zajlott az ügyintézés. Nagyon meg vagyok elégedve munkájukkal, köszönöm szépen a korrekt hozzáállást, szakértelmet. 
Másoknak is ajánlani fogom.”

Poórné Tünde, Csakfulbevalok.hu

“Munkájával maximálisan elégedett vagyok. Korrekt és gyors szolgáltatást kaptam Öntől. A levelemre 2 órán belül válaszolt, ez nagyon megnyerő volt számomra.
Nagyon szépen köszönöm munkáját!”

Szilágyiné Schneider Adrienn, manoabc.hu

“Nagyon szépen köszönjük a gyors, hatékony és pontos munkáját, mely mind az információ cserében,  tartalomban ill. a vállalt határidő pontosságában is megvalósult. Legközelebb is megkeressük.”

H.Szabó József, ügyvezető

“Köszönöm szépen a gyors és szakszerű ügyintézést! Bevallom, a tapasztalataim alapján sokkal hosszabb átfutási időre számítottam, így kellemes meglepetés ért a mai napon, mert mindössze 2 munkanap alatt elintéztek mindent, amit nekem többszöri nekifutásra sem sikerült. A jövőben ajánlani fogom önöket minden olyan ismerősömnek, aki online vállalkozást vezet.”

Sipos Erzsébet

“Szeretném megköszönni Önöknek a pontos határidőt, a rugalmas ügyintézést, a minden részletre kiterjedő precíz szövegezést, és nem utolsó sorban a korrekt árat.”

Fekete Erika

“Maximálisan elégedett vagyok a Net-Jog hozzáállásával és segítőkészségével. A kérdéseimre azonnal alapos választ kaptam, munkájuk precíz, igényes. Rövid időn belül és kedvező áron teljesítették a szolgáltatást, bátran ajánlom és javaslom minden olyan vállalkozás számára akik az internetes kereskedelmet választják!”

Maximus Computer

„Köszönöm a hatékony, egyszerű, megbízható és online ügyintézési lehetőséget. Sikertelenül vettem kezembe a NAIH szám igénylést, majd a Net- jog segítségével 2 nap alatt meg is érkezett.”

Kálbori Ildikó

“Ismerősöm ajánlotta, hogy a weboldalamhoz kapcsolódó ászf-et a Net-jog.hu-nál készíttessem el. A tapasztalataim pozitívak, mert a megkeresésemre és a kérdéseimre szinte azonnal reagáltak. Egy jól összeállított kérdéssort kaptam a webáruházam egyedi jellemzőivel kapcsolatban, így nem volt szükség hosszas levelezésre. Köszönöm a munkájukat és a továbbiakban is Önöket fogom keresni, ha változnak a jogszabályok.”

Rácz Erika

“Gyors, gördülékeny és precíz anyag elkészítés. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretné, hogy a webáruháza jogi szempontból rendben legyen!”

Molnár Gábor

“Induló Webáruházunk jogi ügyeivel kapcsolatban kerestem fel a Net-Jog csapatát, egy szintén elégedett ismerősöm ajánlása alapján. Érdeklődő levelemre megdöbbentően gyorsan válaszoltak. A tájékoztatás, adatcsere, szerződés email-en keresztül, gördülékenyen ment végbe. (Megkímélve ezzel felesleges, időigényes, költséges rohangálástól). A szerződésben vállaltakat maximálisan teljesítették, jóval a vállalt határidő előtt. Ezúton is köszönöm a gyors, szakszerű és igényes munkájukat!! Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket.”

Németh Brigitta

“Miután rátaláltam a netjog.hu oldalra, nem kerestem tovább, mert első ránézésre is megbízhatónak tűnt a társaságuk. Ez be is igazolódott az első levelezések után. Ráadásként, miután megrendeltem a szolgáltatást, bő két nap alatt elkészült nagy szakmai odafigyeléssel minden általam rendelt dokumentum. Köszönöm.”

Szőllősi István

“Most már saját tapasztalatból is elmondhatom, hogy a Net-jog gyors, precíz és megbízható szolgáltatást nyújt. Teljes elégedettséggel ajánlom őket bárkinek aki jog témakörben partnert keres.”

Sánta Balázs

“Köszönöm a gyors és precíz munkát, minden sokkal gyorsabban zajlott le, mint azt gondolni mertem volna! Köszönöm mégegyszer, csak ajánlani tudom!”

Tóth Dániel

“Cégünk több ügyvédi irodával próbálkozott adatvédelmi szabályzat megrendelése céljából, és most már egész biztosan kijelenthetjük, hogy jó döntés volt Krausz Ügyvéd Úr választása. A korrekt ügyvédi munkadíj mellett rövid határidejű anyag-készítést és megnyugtató garanciát (bírsággarancia) kaptunk, amelyet megelőzött Ügyvéd Úr részéről a web-oldalunk jogi szempontból történő részletes áttekintése. Kérdéseinkre e-mail fordultával pontos és részletes válaszokat kaptunk. Köszönjük szépen!”

EXACT Personal – Grassau (Németország)

“Nagyon szépen köszönjük a gyors, korrekt, udvarias és egyben professzionális munkájukat! Megnyugtató számunkra és egyben leendő vásárlóink számára is, hogy olyan szakemberek dolgozták ki webshopunk működésének jogi hátterét, akik szakmailag maximálisan felkészültek.”

Szigeti Orsolya

“Precíz, pontos, korrekt. Ezzel mindent elmondtam. Csak ajánlani tudom Önöket!”

Váradi Petra/ Pepua.hu

“Webshopot fejlesztünk, szükségünk volt ügyvédi jogi segítségre, ezért felkerestem a net-jog.hu-t. Gyorsan, korrekten lezajlott minden, néhány napon belül megkaptuk a szükséges dokumentumokat. Ami nagyon fontos: mindezt szakmai garanciavállalás mellett!”

Turcsányi István

“Minden várakozást felülmúlóan gyors, kedves, profi szolgáltatás. Annyira sima, egyszerű és gyors volt minden, hogy nehéz szavakkal kifejezni ennek a boldogságát. Csak ajánlani tudom!”

Polyák Ildikó

“Egyedi felépítésű weboldalunk miatt egyedi tájékoztatókra volt szükségünk, Dr. Krausz Miklós ezt figyelembe véve pontos és precíz munkát végzett! Munkájával nagyon elégedett vagyok!” 

Máté Dávid

“Hálásan köszönöm a sok segítséget, támogatást és a gyors, szakszerű munkát! Most már megnyugodtam, hogy a honlapom jogilag is renben van! Köszönet érte!”

Kozma Szilvia

„Maximálisan elégedett vagyok Önökkel, gyorsan választ kaptam kérdéseimre e-mailen illetve telefonon is. A rendelt dokumentumokat is idő előtt megküldték ami mindenképp pozitív. A kért szolgáltatást/munkát több helyről is bekértem és az Önöké volt a legkedvezőbb. Mindenkinek ajánlom!”

Pere Viktor

„Köszönöm a segítségét, gyors és precíz. Örülök, hogy Önöket választottam.”

Páhi Ádám

“Amikor rátaláltam a Net-jog csapatára már akkor egyértelmű volt számomra a választás a folyamatos jogkövetés miatt. De a gyors és precíz megvalósítástól igazán meglepődtem, ami manapság ritkán tapasztalható. Örülök, hogy jó döntést hoztam és köszönöm! Most már nyugodtan alszom, élvezve a folyamatos jogvédelmet.”
 
Csné Németh Andrea-Udvarolj.hu