A weboldalak, szoftverek jogilag megfelelő leszabályozása rendkívül összetett feladatat. Magas bírsággal fenyeget a jogszabály, ha hibát vétünk. Ezért fontos a megbízható, és professzionális ügyvédi csapat kiválasztása.

A VirtualJog legaltech alkalmazást üzemeltető Net-jog.hu Kft. évek óta megbízhatóan működik, számos elismerést kapunk. A legutóbbi megbízhatósági elismeréseket összegezzük:

Tavasszal az Opten Kft. az üzleti piac céginformációs szakértőjeként a Net-jog.hu Kft.-t KIVÁLÓ VÁLSÁGÁLLÓSÁGÚ vállalkozásnak  és “A” fokozatúvá minősítette cégünket. Ez azt jelenti, hogy a VirtualJog kiemelkedő gazdasági stressztűrési és megbízhatósági mutatókkal rendelkezik.

A napokban pedig a VirtualJog átvehette a HVG és a Céginformáció arany fokozatú tanúsítványát. Az elismerést elnyerő vállalattal az üzleti kapcsolat kialakítása rendkívül alacsony kockázattal jár.

virtualjog

Cégünk az alábbiaknak felelt meg a minősítés elnyeréséhez:

Bonitási index 250 alatt,
Kiváló fizetési morál,
Az egy éven belüli bedőlési kockázata 0,3% alatti,
Évek óta aktív a cég,
Kiváló együttműködés a menedzsmenttel,
A korábbi évek pénzügyi beszámolói elérhetőek.

A pénzügyi mutatókon túl természetesen továbbra is ügyelünk a jogi minőségre is. NE érje be félmegoldásokkal! A VirtualJog-ot valódi ügyvédek (adatvédelmi és internetjogi szakjogászi LLM képzettséggel és 10 éves gyakorlattal) üzemeltetik, minden ÁSZF-et a weboldalra, illetve a vállalkozásra szabva készítünk el, így biztosítva az abszolút precizitást. Egy esetleges fogyasztóvédelmi ellenőrzés során is számíthat ránk: ügyvédi irodáink képviselni fogják Önt, ráadásul minden ÁSZF-re és Adatkezelési tájékoztatóra garanciát vállalunk.

A szabályzatokat ügyvédeink folyamatosan frissítik, így mindig megfelel a webshop, vagy weboldal tulajdonos a fogyasztóvédelmi, adatvédelmi jogszabályoknak. A kódjaink beillesztése után az ÁSZF és GDPR szabályzat mindig naprakész lesz, realtime frissülnek a szövegezések.

A VirtualJog sokkal több, mint egy ÁSZF generátor!