A VirtualJog Bírság-pajzs és Webshop ügyvéd előfizetői részére egyedi logót készítünk, mely vásárolásra ösztönzi a fogyasztókat.

Bizonyos kimutatások szerint a webshopokat üzemeltető cégek nagy százalékban a fogyasztóvédelem területén szeretnének fejlődni. Az „Itt vásárhatsz!” logó éppen az ezirányú törekvésben ad segítséget, hiszen rövid mondanivalójával vásárlásra buzdítja a fogyasztókat – jelezvén, hogy az adott webáruház átesett egy komoly auditon, vagy éppen teljes egészében internetjogi ügyvédek készítették a weboldal jogi szabályzatait.

A webshopok jogi anyagainak jelentős része fogyasztóvédelmi szabályokat tartalmaz, így elsődleges, hogy egy webáruház ezeknek megfeleljen, teljes mértékben betartsa. A logónk használatának alapfeltétele a megfelelő ÁSZF és adatkezelési tájékoztató megléte, melyet a webáruházak a VirtualJog szolgáltatásunknak a Bírság-pajzs, vagy a Webshop ügyvéd csomagjára történő előfizetéssel tudnak igénybe venni.

Realtime frissülő adatbázisukban, az Ittvasarolhatsz.hu weboldalon folyamatosan lekérdezhető, hogy mely webshop jogosult az Itt vásárolhatsz logó használatára. Már többezer webshop büszkén használja, legyen Ön is VirtualJog előfizető!

Kérem az ügyvédektől a mindig friss Webshop csomagot!