2024. május 9-én került megrendezésre az  Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozata által a Magyar E-kereskedelem Napja, ahol a VirtualJog csapata kiállítóként is részt vett, illetve ügyvédeink folyamatosan fogadták a fogyasztóvédelmi kérdésekkel az ügyfeleket a konzultációs teremben.

Lassan szokássá válik, hogy minden webes, e-kereskedelmi konferencián vagy előadóként, vagy kiállítóként (vagy mindkettő) jelen van a VirtualJog csapata. Így volt ez ebben a hónapban is, hiszen május 9-én az EkerNapon vettünk részt, ahol több, mint 1000 webshop tulajdonos jelent meg, és hallgatta végig a különböző e-kereskedelmi konzultációkat, előadásokat.

Nagy öröm volt találkozni az évek óta hűséges VirtualJog előfizetőkkel, ügyfeleinkkel! Köszönjük a bizalmat!

ászf generátor, ügyvéd

Természetesen a rengeteg új előfizetőnek is örülünk, és itt szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy 2024. június 1-jéig még felhasználható a Webshop csomagunkra az 50%-os kupon!

Az EKERNAP-on is hangsúlyoztuk, hogy itt az idő komolyabban odafigyelni arra, hogy egy webshopnak profi, mindig frissülő, naprakész ÁSZF-e legyen, hiszen folyamatosan változnak a webshopjogi/fogyasztóvédelmi szabályok.

Még mindig összeollózott ÁSZF-et használ? Biztosan friss az ÁSZF-e? Sajnos a pár éve készített ÁSZF már nem hatályos, és az ÁSZF minták kora is lejárt. Válassza a VirtualJog nyújtotta biztonságot és kényelmet, hiszen a mi előfizetőinknek mindig friss és bírságálló az Általános Szerződési Feltételek dokumentuma!

Az ÁSZF generátor által elkészített webshop ÁSZF és webshop GDPR HTML, javascript kóddal működik, így a webáruházba való beillesztés után mindig jogkövető lesz. Végleges megoldást jelent a webshop tulajdonosok számára. Az ÁSZF fej-, illetve láblécében található linkre kattintva pedig azonnal létrehozható a PDF verzió is.

Előfizetek az ÁSZF generátorra

Az ÁSZF generátor a VirtualJog belépő terméke, így a VirtualJog funkciói csak korlátozottan érhetők el.

Amennyiben nem hagyományos webshopot üzemeltet, vagy szeretné, ha webshop szabályzatait olyan ügyvédek készítenék el, akik 10+ éve csak ezzel foglalkoznak, vagy egyszerűen csak prémium minőségre (továbbá számos ajándékra és bónuszra) vágyik, akkor legyen igazi VirtualJog tag, és rendelje meg a Webshop csomagot. Figyelem! A Webshop csomagunk már angol, német, román és szlovák nyelven is elérhető!

A prémium minőséget, a VirtualJog Webshop csomagját választom