A koronavírus terjedésének megakadályozása céljából hazánkban is különleges intézkedésekre került sor, melyek mellett javasolt elhagyni a személyes kontaktust, otthonról dolgozni, kerülni a tömeget. Ebben a veszélyhelyzetben új szemléletre, új (főleg digitalizált) megoldásokra  van szükség az élet minden területén.

Már ebben az új felfogásban álmodtuk meg a VirtualJog legaltech szoftvert, mely lehetővé teszi, hogy virtuális térben, a személyes megjelenést mellőzve nyújtsunk jogi szolgáltatást.

Ennek körében a VirtualJog előfizetés során számos automatizált üzenet segíti a Felhasználókat (pl. visszaigazolások az előfizetés állapotáról, értesítés bármely dokumentum elkészítésekor, értesítés az előfizetés lejártáról stb.).

Továbbá, ami külön kiemelendő: az ÁSZF és adatkezelési tájékoztatók elkészítése érdekében nem szükséges ügyvédeinkkel személyesen konzultálni, ugyanis a VirtualJog minden egyes dokumetum elkészítése előtt (az adott szabályzatra vonatkozó) egyedi kérdéssort küld  az előfizetők részére, ezzel biztosítva azt, hogy minden VirtualJog által elkészített szabályzat személyre szabottan készülhessen el. (Igény esetén természetesen telefonon, hangout meetingen, e-mailben elérhetők vagyunk).

A VirtualJog tehát megoldás a jelen (a személyes egyeztetéseket egyre nehezebben garantáló) helyzetben is, így továbbra is várjuk a folyamatosan frissülő jogi csomagjainkra az előfizetéseket.