Az elmúlt időszakban több kérdés érkezett hozzánk azzal kapcsolatban, hogy pontosan miben más jogi szolgáltatás a VirtualJog, mint egy egyszerű ÁSZF generátor. Összeszedtük a lényeget, illetve egy infografikán is árbrázoljuk. Lehet látni, hogy a VirtualJog sokkal több, mint egy ÁSZF generátor:

  1. A legfontosabb különbség, hogy  – ugyan minden automatizáltan történik – a VirtualJog esetén nem a kliens, hanem mi ügyvédek készítjük a szabályzatokat. Tehát az elkészült anyagok így jogilag mindenben megfelelők és naprakészek lesznek.ászf generátor
  2. Pont a fentiek miatt a teljes szövegezésre bírsággaranciát vállalunk – melynek mértékét az egyes csomagoknál tüntetjük fel.
  3. A VirtualJog segítségével akár teljesen egyedi szövegezést is el tudunk készíteni, illetve az ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató elkészítését is mindig megelőzi egy online adategyeztetés, hogy az anyagok személyre szabva készülhessenek el.
  4. A VirtualJog fiókjában a kliens teljesen egyedi megjelenítést tud készíteni a szabályzatokhoz: háttér színt, betűszínt, betűtípust tud választani.
  5. Miután adatvédelmi és internetjogi ügyvédek vagyunk, így bármilyen probléma (hatósági ellenőrzés, jogvita) esetén fordulhatnak hozzánk az előfizetőink, biztosan fogunk tudni segíteni ebben az esetben is.
  6. Illetve ügyfeleinknek természetesen kedvezménnyel tudunk egyéb ügyvédi szolgáltatást nyújtani (pl. szerződést készíteni, peres képviseletet ellátni, adatvédelmi tisztviselői tisztséget betölteni stb.).

Ne érje be Ön se félmegoldásokkal! Vegye igénybe a Net-jog ügyvédek (adatvédelmi és internetjogi szakjogászi LLM képzettséggel és 10 éves gyakorlattal) legaltech szolgáltatását! 

Webshopok számára készült csomagunk (ÁSZF-et és Adatkezelési tájékoztatót is tartalmaz):

Webshop csomag

Weboldalak / mobil appok számára készült csomagunk (ÁSZF-et és Adatkezelési tájékoztatót is tartalmaz):

Weboldal / app csomag