2022. november 15-én kerül megrendezésre a Webáruház Indítás az Alapoktól című rendezvény, melyen a webshopjogi előadást a VirtualJog legaltech alkalmazás alapítója, Dr. Krausz Miklós LLM ügyvéd tartja.

A VirtualJog ismét jelen lesz a legnagyobb webshop indítással kapcsolatos oktató konferencián, amelyet 2022. november 15-én rendeznek meg a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, és ahol egy sikeres webáruház létrehozásához és üzemeltetéséhez minden tudnivalót bemutatnak a szakmai előadók 20+ előadáson.

Dr. Krausz Miklós ügyvéd előadásában bemutatja azokat a legfontosabb jogi dokumentumokat, amelyek elengedhetetlenek egy webáruház elindítása során, többek között az Adatkezelési Tájékoztató (GDPR), az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF), valamint beszél az elállási jog, a jótállás és szavatosság témaköréről.

A Webáruház indítás az alapoktól résztvevőknek 50%-os kedvezményt nyújtunk a webshop csomagunk díjából, tehát féláron lehet majd ügyvédek által készített, online frissülő ÁSZF-hez és GDPR tájékoztatóhoz jutni.

Jelentkezés és további információ itt.