2023. május 11-én került megrendezésre az  Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozata által a Magyar E-kereskedelem Napja. Szintén ebben a hónapban, 25-én pedig a Maximum Web és Marketing Konferenciának adott otthont a Lurdy ház. A VirtualJog csapata mindkét rendezvényen képviseltette magát.

Lassan szokássá válik, hogy minden webes, e-kereskedelmi konferencián vagy előadóként, vagy kiállítóként (vagy mindkettő) jelen van a VirtualJog csapata. Így volt ez az elmúlt hónapban is, hiszen május 11-én az EkerNapon vettünk részt, ahol több, mint 1200 webshop tulajdonos jelent meg, és hallgatta végig a különböző e-kereskedelmi konzultációkat, előadásokat. Nagy öröm volt találkozni az évek óta hűséges VirtualJog előfizetőkkel, ügyfeleinkkel! Köszönjük a bizalmat!

ászf generátor

Május 25-én pedig a Magyarország piacvezető vállalkozásainak meghirdetett Maximum Web és Marketing Konferencián voltunk kiállítók, ahol számos marketing előadást hallgathattak meg a weboldal üzemeltetők. Ezen a konferencián is igen népszerű volt a VirtualJog standja.

ászf ügyvéd

Azt pedig már most látjuk, hogy 2023. október 18-án ismét találkozunk, hiszen ekkor rendezik meg Az Év Webshopja Versenyt, mely Magyarország legnagyobb webshopok közötti megmérettetése.

A VirtualJog csapata ezen a rendezvényen is várja az új, illetve leendő ügyfeleit!

Javasolt figyelni a nyár során is, hiszen folyamatosak a fogyasztóvédelmi ellenőrzések, ezért érdemes bebiztosítani a webshopok jogi működését, és naprakész ÁSZF-et választani a webáruházhoz.

Készüljön fel az ellenőrzésekre, legyen naprakész és jogilag megfelelő a webshop szabályzata! Fizessen elő most a VirtualJog belépő termékére, az ÁSZF generátorra vagy válassza a prémium megoldásunkat, a Webshop csomagot!

Az ÁSZF generátor által elkészített webshop ÁSZF és webshop GDPR HTML, javascript kóddal működik, így a webáruházba való beillesztés után mindig jogkövető lesz. Végleges megoldást jelent a webshop tulajdonosok számára. Az ÁSZF fej-, illetve láblécében található linkre kattintva pedig azonnal létrehozható a PDF verzió is.

Előfizetek az ÁSZF generátorra, mindössze 19.900 Ft + áfa összegért

Az ÁSZF generátor a VirtualJog belépő terméke, így a VirtualJog funkciói csak korlátozottan érhetők el. Amennyiben nem hagyományos webshopot üzemeltet, vagy szeretné, ha webshop szabályzatait olyan ügyvédek készítenék el, akik 10+ éve csak ezzel foglalkoznak, vagy egyszerűen csak prémium minőségre vágyik, akkor legyen igazi VirtualJog tag, és rendelje meg a Webshop csomagot.

A prémium minőséget, a VirtualJog Webshop csomagját választom