A Pareto-elvet Vilfredo Pareto olasz közgazdász fektette le 1906-ban, melynek lényege, hogy a cselekedeteink 20%-a fogja előidézni a következmények 80%-át. Nézzük meg, hogy egy webáruház jogi teendőre hogyan tudjuk alkalmazni a fenti elvet!

A 80/20-as szabály egy vállalkozás több területén is alkalmazható: pl. a hirdetések 20%-a hozza a vásárlók 80%-át, vagy az ügyfelek 20%-a felelős a bevétel 80%-áért.

Tudjuk, hogy egy webáruháznak nagyon sok teendője van jogi területen is (pl. cég alapítása, bejelentés az önkormányzathoz, kötelező szabályzatok, ÁSZF, adatkezelési tájékoztató elkészítése, majd ezek folyamatos frissítése, visszaigazoló e-mail és ÁSZF elküldése pdf formátumban, az ÁSZF és az Adatkezelési tájékoztató lefordítása több nyelvre, stb.).

naprakész webshop ászf generátor készítés

Azonban nem szükséges mindent a webshopnak elvégezni és a teljesítménye 100-át ezek intézésére fecsérelni. A Pareto-elv alapján meg kell találni a 20%-os megoldást (időben és költségben), ami az elvégzett webshopjogi teendők és az így érzett kényelem 80%-át adja! Ez pedig nem is lehet más, mint előfizetni a VirtualJog Webshop csomagjára.

Miért is?

  1. Egy rövid regisztráció után (a cégadatokat sem kell megadni, mert a Cégjelző api azonnal behúzza az adatokat a cégnyilvántartásból), azonnal bankkártyával rendezhető az előfizetési díj, mely töredéke annak, mintha hagyományos úton készítettetné el a webáruház a jogi dokumetumokat.
  2. Regisztráció után online kell a szabályzatok elkészítéséhez a kérdéssort kitölteni, majd a válaszok után ügyvéd kollégáink elkészítik a szabályzatokat.
  3. Ezek után már csak a beillesztő kódokat kell bemásolni a weboldal megfelelő aloldalaira, és innentől élvezni a naprakész ÁSZF-et és GDPR-t, a kényelmet és a biztonságot, a Pareto-elv nyújtotta 80%-ot 🙂
  4. További előnyök:
  • Igény esetén angol, német, román és szlovák nyelven is el tudjuk készíteni a folyamatosan frissülő ÁSZF-et és Adatkezelési tájékoztatót – ezt az előfizetés során egy pop-up-ban tudják leendő felhasználóink igényelni 10-40%-os (!) kedvezménnyel
  • A VirtualJog által elkészített szabályzatok (illetve a beillesztő kódok) valamennyi webshop motorral, szolgáltatóval használhatók (pl. Shoprenter, Unas, Shopify, Magento, WooCommerce stb.).
  • A webshop csomagon belül el tudjuk készíteni valamennyi webáruház ÁSZF-ét (hagyományos termék értékesítés, B2B értékesítés, digitális termékek értékesítése stb.)
  • AJÁNDÉK: Minden webshop csomagos előfizető eléri a VirtualJog Klubot, ahol számos jogi videó és a videós fogyasztói tájékoztató is elérhető.

Amennyiben tehét azt szeretné, ha a webshop szabályzatait olyan ügyvédek készítenék el, akik 10+ éve csak ezzel foglalkoznak, vagy egyszerűen csak prémium minőségre (továbbá számos ajándékra és bónuszra) vágyik, akkor legyen igazi VirtualJog tag, és rendelje meg a Webshop csomagot.

Kérem a prémium minőséget, a Webshop csomagot