Idén 2020. január 30-án került megrendezésre Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye, az Ecommerce Expo. Mi is ott voltunk!

A VirtualJog is bemutatkozott a Net-jog.hu standján, és nagy örömünkre rengetegen érdeklődtek a szolgáltatásunk iránt, sokan döntöttek úgy még aznap, hogy előfizetnek a webshop ászf-ek és adatkezelési tájékoztatók folyamatos frissítését biztosító legaltech alkalmazásunkra.

Az EXPO-n elhangzott gyakori kérdésekből-válaszokból válogatunk most néhányat:

1. Mi ez a VirtualJog, tényleg mindig friss lesz a szabályzatom?

Igen, a VirtualJog ötvözi az igazi ügyvédi tudást és tapasztalatot a modern technika lehetőségeivel. Jogszabály-változás esetén azonnal frissül a weboldalán lévő szabályzat, ha a VirtualJogot használja, még csak e-mailt sem kell írnia senkinek.

2. Könnyű használni? Hogyan lesz ÁSZF és GDPR szabályzatom?

A VirtualJog használata igen egyszerű. Előfizetés és adategyeztetés után ügyvédeink elkészítik az ászf-et és adatkezelési tájékoztatót, majd a Generálás menüpontban találja a beillesztő kódot és a szabályzat pdf verzióját is elkészítheti. A kódot beilleszti a megfelelő aloldalra, és ekkor jön a varázslat: a szabályzat a VirtualJog szerveréről, mindig frissen töltődik be a saját honlapjára.

3. Mennyire személyre szabott anyagokat készítenek?

A VirtualJogos szabályzatok elkészítését minden esetben megelőzi egy adategyeztetés, így maximálisan figyelembe vesszük az adott cég, weboldal, webshop egyedi tényezőit (pl. webáruháznál a rendelés menete, szállítási költségek stb.). A szabályzatok azonban tartalmaznak olyan részeket, amelyek a jogszabályok által meghatározottak, ezeket kötelező az anyagokban szerepeltetni.

4. Tényleg spórolok ezzel az egésszel?

Természetesen. A VirtualJog használata esetén számos levelezést, keresgélést spórol meg. Nem kell a programozójának se szólni, hogy jelenítse meg a szabályzatokat, sőt a szövegek formázásával sem kell bajlódnia. A VirtualJog rengeteg időt és pénz spórol meg Önnek.