Komoly változásra számíthatnak a webáruház tulajdonosok, ugyanis 2021. január 1-gyel több szavatossági és jótállási szabály megváltozik. Minden webshop ÁSZF-et frissíteni kell!

Módosítani kell a webshopok általános szerződési feltételek szabályzatát, és a mindennapi gyakorlatban is változtatni szükséges a tevékenységeken a hamarosan hatályba lépő jogszabályi változások miatt. A Net-jog.hu blogjában több részen keresztül foglaltuk össze a változásokat. Ezek:

Fontos kiemelni, hogy minden webáruház Általános Szerződési Feltételeit az új jogszabályhoz kell majd igazítani, hiszen a vonatkozó kormányrendelet előírja, hogy a vállalkozás köteles világosan és közérthető módon a fogyasztó szerződési nyilatkozatának megtétele előtt tájékoztatni a fogyasztót a kellékszavatosságra, a termékszavatosságra vonatkozó jogszabályi kötelezettség fennállásáról, valamint az értékesítés utáni szolgáltatások és a jótállás meglétéről, feltételeiről.

A VirtualJog alkalmazásunk könnyedén meg fog birkózni a feladattal, hiszen pont ez a fő funkciója: ügyvédeink azonnal, és pontosan frissítenek minden VirtualJog-os ÁSZF-et, folyamatosan biztosítva ezzel a jogkövetést.

A Webshop csomagjaink itt érhetők el. Legyen VirtualJog előfizető még ma, és élvezze a legaltech alkalmazásunk előnyeit!