Mostantól lehetősége van minden VirtualJog előfizetőnek, hogy a meglévő VirtualJog csomagja mellé új jogi csomagot társítson, illetve egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is tudnak igényelni tagjaink. Természetesen mindezt kedvezménnyel.

Átalakítottuk a VirtualJog alkalmazásunkat, így lehetévő vált, hogy egy kliensnek már nem csak egy darab jogi csomagja lehet, hanem szinte bármennyi (a rendszer beállításainak megfelelőn). Így szinte teljes körű webjogi, adatvédelmi jogi szabályozást tudunk biztosítani a klienseinknek a legaltech szoftverünk segítségével.

Például ha valaki a Webshop csomagra fizetett elő, akkor lehetősége van a saját VirtualJog fiókjába belépve az Előfizetéseim menüpontban akár a Kamerás GDPR, akár a Céges GDPR csomagunkra előfizetni, nagy kedvezménnyel.

ászf generátor

Az Előfizetéseim menüpontban továbbá – folyamatosan bűvölő – kiegészítő szolgáltatásokat (pl. angol nyelvű webshop ászf és adatkezelési tájékoztató) is nyújtunk, és minél több kiegészítő szolgáltatást vesz igénybe a VirtualJog tag, annál nagyobb (akár 40%-os) kedvezményt tudunk biztosítani.

Korábban pedig lehetővé tettük, hogy ha egy cégnek több weboldala, webáruháza van (különböző domain-eken), akkor a VirtualJog ezeket külön-külön előfizetésben tudja kezelni. Az újabb weboldalakhoz tartozó előfizetések esetén elengedjük az egyszeri ügyvédi díjat, tehát ebben az esetben is kedvezményes az ár.

A fentiek miatt is hangsúlyozzuk, hogy a VirtualJog sokkal több, mint egy egyszerű ÁSZF generátor, hiszen mi a weboldal üzemeltetők teljes jogi megfelelését tudjuk megoldani, ráadásul adatvédelmi és internetjogi ügyvédeink segítségével.

Nem állunk meg, a fejlesztések folytatódnak, és hamarosan egy még nagyobb bejelentéssel jelentkezünk.