Mostantól valamennyi előfizetőnk egyben VirtualJog Klub taggá is vált, ami azt jelenti, hogy ügyfeleink számos hasznos tartalomhoz (pl. jogi videók) ingyenesen férnek hozzá.

A VirtualJog klubban elérhetővé tesszük a weboldalak, webshopok működéséhez szükséges minta dokumentumokat: pl. szavatosság-kezelési jegyzőkönyv minta, jótállási jegy minták, panaszkezelési jegyzőkönyv minta, GDPR szerinti hozzájáruló nyilatkozat, törlési nyilatkozat. Összefoglaltuk továbbá a Dokumentumtárban a fejlesztési teendőket adatvédelmi, illetve fogyasztóvédelmi szempontból is.

A Klubban elérhetővé tettük Dr. Krausz Miklós ügyvéd, a VirtualJog alapítójának jogi témájú videóit, melyeket folyamatosan bővítünk, így valamennyi jogszabály-változásról időben beszámolunk. A jogi meetup videók pedig gyakorlati tanácsokat adnak a webshop üzemeltetőknek.

A Klub továbbá közvetlen linket tartalmaz a Net-jog.hu, illetve a VirtualJog blogjára, ahol számos hasznos cikket olvashatnak ügyfeleink az adatvédelem és az internetjog területéről.

Májusban számos jogszabály-változás várható, így nagy szükség lesz a naprakész, ügyvédek által készített ÁSZF-re.  Fizessen elő most az adatvédelmi- és internetjogi ügyvédek által készített, milliós bírsággaranciát és folyamatos jogvédelmet garantáló legaltech alkalmazásra, a VirtualJog-ra, és legyen VirtualJog Klub tag!

Előfizetek a Webshop csomagra, és kérem az ingyen klubtagságot