2023. február 23-án rendezték meg Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényét, ahol 5 teremben, több mint 70 előadást hallhathatott meg a 2000 résztvevő. Az eseményen előadóként és kiállítóként is részt vettünk. Köszönjük a hatalmas érdeklődést és a rengeteg új előfizetést!

Az expon az e-kereskdelmi szektor minden tagja képviseltette magát. 72 kiállító gondoskodott arról, hogy a webshop üzemeltetők, illetve webáruház indítását tervezők felfedezzék az e-kereskedelem aktuális trendjeit, köztük a legfrissebb internetjogi, fogyasztóvédelmi jogszabályokat is.

A rendezvényen a VirtualJog teljes csapata képviseltette magát: Nagy Zsolt social media menedzserünk, Luca László online marketing szakemberünk, Dr. Keisz Nikolett ügyvezetőnk és jogászunk, Nagy Anita jogi asszisztens kolleginánk, Dr. Pál Zoltán ügyvéd kollégánk, és Dr. Krausz Miklós ügyvédünk és alapítónk.

webshop ügyvéd ászf készítés

Dr. Krausz Miklós ügyvéd, a VirtualJog legaltech alkalmazás alapítója képviselte a webshopjogi témát a konferencián, és az elmúlt évek e-kereskedelmi jogszabály-változásairól beszélt.

Köszönjük, hogy ismét ilyen sokan látogatták meg a standunkat, köszönjük a sok-sok új VirtualJog előfizetést, jövőre ismét találkozunk!

Figyelem az EXPO-n 50%-os kuponkedvezményt nyújtottunk a legkedveltebb, Webshop csomagunkra, mely kupon még 2023. március 15-ig felhasználható.