Elindult a VirtualJog belépő terméke, az ÁSZFgenerátor.hu, melynek használatával pár kattintással, mindössze 19.900 Ft + áfa/ éves díjért tudnak a klasszikus webshop üzemeltetők naprakész ÁSZF-et és adatkezelési tájékoztatót tudnak generálni.

Az ÁSZF generátor segítségével mindössze néhány klikkeléssel, és előre megírt szövegek személyre szabásával bárki létre tudja hozni a jogszabályoknak mindenben megfelelő webshop ÁSZF-et és adatkezelési tájékoztatót. Az ÁSZF generátor az ügyvédek által működtetett és sokezer felhasználóval bíró VirtualJog törzsszövegeit használja, így garantálva a jogszabályoknak való folyamatos és automatikus megfelelést.

ászf generátor, ászf készítés

Az ÁSZF generátor által elkészített webshop ÁSZF és webshop GDPR HTML, javascript kóddal működik, így a webáruházba való beillesztés után mindig jogkövető lesz. Végleges megoldást jelent a webshop tulajdonosok számára. Az ÁSZF fej-, illetve láblécében található linkre kattintva pedig azonnal létrehozható a PDF verzió is.

Előfizetek az ÁSZF generátorra, mindössze 19.900 Ft + áfa összegért

 

Az ÁSZF generátor a VirtualJog belépő terméke, így a VirtualJog funkciói csak korlátozottan érhetők el. Amennyiben nem hagyományos webshopot üzemeltet, vagy szeretné, ha webshop szabályzatait olyan ügyvédek készítenék el, akik 10+ éve csak ezzel foglalkoznak, vagy egyszerűen csak prémium minőségre vágyik, akkor legyen igazi VirtualJog tag, és rendelje meg a Webshop csomagot.

A prémium minőséget, a VirtualJog Webshop csomagját választom