Új csomaggal, új funkcióval bővült a VirtualJog: mostantól néhány kattintással készíthető munkaszerződés és munkáltatói tájékoztató.

Elérhető a VirtualJog új csomagja: a munkaszerződés-generátor. A generátor segítségével könnyedén készíthető mindig hatályos, a jogszabályoknak mindenben megfelelő munkaszerződés, illetve a munkavállalók kötelező tájékoztatását szolgáltató munkáltatói tájékoztató.

A munkaszerződés-generátor – a csomagtól függően – munkavállalói adatbázist is tartalmaz, tehát naprakészen lehet tartani az egyes munkavállalók adatait is. A munkavállalói adatbázisból pedig könnyedén készíthető új munkaszerződés.

A munkaszerződés törzsszövegeit ügyvédek készítették, és azokat folyamatosan frissítik, hatályosítják, tehát mindig a jogszabályoknak megfelelő munkaszerződés készíthető.

A munkaszerződés-generátor segítségével lehetséges határozatlan, vagy határozott, kötetlen, vagy kötött munkaviszonyhoz is szerződést készíteni. A generátor még azt is figyelmbe veszi, hogy havi, heti rendszerességű a bérfizezés, illetve, hogy milyen formában kapja meg a bérét a munkavállaló.

A munkaszerződés-generátort meglévő ügyfeleink a saját VirtualJog fiókjukban, az Előfizetéseim menüpontban érik el.

Ne bízza a szerencsére, hogy megfeleljen a munkaügyi előírásoknak, bízza profikra munkaszerződésének elkészítését, válassza a kényelmet és a modern megoldást!

Előfizetek a Munkaszerződés-generátor csomagra