Egyedülálló szolgáltatás, egy újabb bónusz érhető el a Webshop csomagunkban: előfizetőink videós fogyasztói tájékoztatóval tudják a vásárlókat az elállási és a szavatossági szabályokról informálni.

Fontos egy webáruházban a jogszerű működés, ennek megfelelően a naprakész ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató megléte, ugyanakkor még jobb egy webshop megítélése, ha a fogyasztói jogokről még bővebb tájékoztatást ad. Ezért készítettük el a videós fogyasztói tájékoztatónkat, melyet minden Webshop csomag előfizetőnk részére ingyen biztosítunk.

A fogyasztói tájékoztatók (kettő is készült) a VirtualJog fiókban a VirtualJog Klubban találhatók. A webshop üzemeltetőnek már csak a videók beillesztő kódját kell bemásolnia a webshop megfelelő aloldalára, és a fogyasztók videóból, pár perc alatt megtudhatják, hogy milyen jótállási, szavatossági, elállási jogaik vannak.

ászf készítés generátor

A Webshop csomagunk ráadásul már angol, német és román nyelven is elérhető. Ha B2B ÁSZF-re van szükség, akkor is a VirtualJog a legjobb megoldás. Ügyfeleink ráadásul igen elégedettek a VirtualJoggal 🙂

Ha szeretne mindig friss, profi ÁSZF-et a sok-sok ajándékkal és bónusszal, ha a kényelmet és a minőséget választaná, akkor készítesse el ügyvédeinkkel webshopjának ÁSZF és/vagy adatvédelmi (GDPR) szabályzatait. 

A prémium minőséget, a VirtualJog Webshop csomagját választom