Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a VirtualJog!

A VirtualJog természetesen az ünnepek alatt is folyamatosan működik (főleg azért, mert január 1-jével minden ÁSZF-et frissíteni kell), illetve a titkárnőink a téli szünet alatt is, munkanaponon 8 és 20 óra között fogadják a hívásokat.

Mint említettük, 2024. január 1-jén minden ÁSZF-et módosítani kell a jogszabály-változások miatt! Ne maradjon le Ön sem! Válassza a VirtualJog nyújtotta biztonságot és kényelmet! 

Az ÁSZF generátor által elkészített webshop ÁSZF és webshop GDPR HTML, javascript kóddal működik, így a webáruházba való beillesztés után mindig jogkövető lesz. Végleges megoldást jelent a webshop tulajdonosok számára. Az ÁSZF fej-, illetve láblécében található linkre kattintva pedig azonnal létrehozható a PDF verzió is.

Előfizetek az ÁSZF generátorra

Az ÁSZF generátor a VirtualJog belépő terméke, így a VirtualJog funkciói csak korlátozottan érhetők el.

Amennyiben nem hagyományos webshopot üzemeltet, vagy szeretné, ha webshop szabályzatait olyan ügyvédek készítenék el, akik 10+ éve csak ezzel foglalkoznak, vagy egyszerűen csak prémium minőségre (továbbá számos ajándékra és bónuszra) vágyik, akkor legyen igazi VirtualJog tag, és rendelje meg a Webshop csomagot.

A prémium minőséget, a VirtualJog Webshop csomagját választom