Ahogy korábban összefoglaltuk, idén január 1-jétől jelentősen megváltozik (sőt már változott is) a fogyasztóvédelmi törvény, ezért mostantól szükséges minden webáruház ÁSZF-ének módosítása. Most azt emeljük ki, hogy a békéltető testületek felsorolásáról milyen tájékoztatást kell adnia egy webáruháznak.

Január  elsejével megvalósult a békéltető testületek területi újraszervezése. Ennek alapján a jelenlegi 20 helyett 8 békéltető testület működik az idei évtől. Szükség szerint lesz ezután is személyes meghallgatás a nem megyeszékhely megyei jogú városokban is, de elsődleges az online ügyintézés.

A békéltető testületek illetékességi területe 2024. január 1-től:

békéltető testületek 2024Még nem frissítette az ÁSZF-ét? Már ne halogassa tovább! Válassza a VirtualJog nyújtotta biztonságot és kényelmet! 

Az ÁSZF generátor által elkészített webshop ÁSZF és webshop GDPR HTML, javascript kóddal működik, így a webáruházba való beillesztés után mindig jogkövető lesz. Végleges megoldást jelent a webshop tulajdonosok számára. Az ÁSZF fej-, illetve láblécében található linkre kattintva pedig azonnal létrehozható a PDF verzió is.

Előfizetek az ÁSZF generátorra

Az ÁSZF generátor a VirtualJog belépő terméke, így a VirtualJog funkciói csak korlátozottan érhetők el.

Amennyiben nem hagyományos webshopot üzemeltet, vagy szeretné, ha webshop szabályzatait olyan ügyvédek készítenék el, akik 10+ éve csak ezzel foglalkoznak, vagy egyszerűen csak prémium minőségre (továbbá számos ajándékra és bónuszra) vágyik, akkor legyen igazi VirtualJog tag, és rendelje meg a Webshop csomagot.

A prémium minőséget, a VirtualJog Webshop csomagját választom