Már szlovák nyelven is elérhető a folyamatosan frissülő webshop ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató a VirtualJog rendszerében.

Valamennyi webshop csomag esetén igénybe vehető Kiegészítő szolgáltatásként a szlovák nyelvű szabályzatok elkészítése. Ha egy webáruház Szlovákia területére is értékesít, akkor – megfelelve a GDPR átláthatóság elvének – megoldás lehet az ÁSZF-ek és Adatkezelési tájékoztatók szlovák nyelvű megjelenítése a weboldalon.

Meglévő ügyfeleink természetesen kedvezménnyel vehetik igénybe a szolgáltatást a saját VirtualJog fiókjukban.

Mostantól tehát már angol, német, román és most már szlovák nyelven is tudunk készíteni naprakész, automatikusan frissülő ÁSZF-et és Adatkezelési tájékoztatót, minden webshop számára.

Már több, mint 3000 weboldal, webáruház a VirtualJogot választotta és biztonságban van, ne maradjon le Ön sem!

Itt az idő komolyabban venni a fogyasztóvédelmi, e-kereskedelmi jogszabályok betartását, mert március 1-jétől tízszeresére nő a fogyasztóvédelmi bírság összege, sőt a hatóság akár blokkolhatja is a webáruházakat!

Még mindig összeollózott ÁSZF-et használ? Biztosan friss az ÁSZF-e? Sajnos a pár éve készített ÁSZF már nem hatályos, és az ÁSZF minták kora is lejárt. Válassza a VirtualJog nyújtotta biztonságot és kényelmet, hiszen a mi előfizetőinknek mindig friss és bírságálló az Általános Szerződési Feltételek dokumentuma!

Az ÁSZF generátor által elkészített webshop ÁSZF és webshop GDPR HTML, javascript kóddal működik, így a webáruházba való beillesztés után mindig jogkövető lesz. Végleges megoldást jelent a webshop tulajdonosok számára. Az ÁSZF fej-, illetve láblécében található linkre kattintva pedig azonnal létrehozható a PDF verzió is.

Előfizetek az ÁSZF generátorra

Az ÁSZF generátor a VirtualJog belépő terméke, így a VirtualJog funkciói csak korlátozottan érhetők el.

Amennyiben nem hagyományos webshopot üzemeltet, vagy szeretné, ha webshop szabályzatait olyan ügyvédek készítenék el, akik 10+ éve csak ezzel foglalkoznak, vagy egyszerűen csak prémium minőségre (továbbá számos ajándékra és bónuszra) vágyik, akkor legyen igazi VirtualJog tag, és rendelje meg a Webshop csomagot. Figyelem! A Webshop csomagunk már angol, német, román és szlovák nyelven is elérhető!

A prémium minőséget, a VirtualJog Webshop csomagját választom