A VirtualJog 2024-ben ünnepli alapításának 5. évfordulóját, amely egy forradalmi lépést jelentett a magyar jogi szolgáltatások digitalizálása terén. Dr. Krausz Miklós ügyvéd hozta létre a platformot, amely mára közel 4000 előfizetőt vonzott. Az alapító célja az volt, hogy egyszerűen elérhető, magas színvonalú jogi megoldásokat kínáljon weboldalaknak, webshopoknak és mobilalkalmazásoknak.

A VirtualJog számos mérföldkőhöz érkezett az elmúlt években. 2019-ben, indulása után néhány hét alatt 30 előfizetőt szerzett, ami gyorsan növekedett. 2020 elején a cég felismerte, hogy hatalmas az igény az online jogi szolgáltatásokra, ezért további funkciókkal bővítette kínálatát. Megjelent a Shoprenter-VirtualJog alkalmazás, amely tovább erősítette a cég pozícióját a magyar e-kereskedelmi szektorban, olyan nagy márkák választották a szolgáltatást, mint a Diego és a Sugarbird. 2020 végére már közel 200 webáruház használta a VirtualJog jogi csomagjait.

2021-ben a cég tovább növelte előfizetői bázisát, és megduplázta az előző év számait. A platform innovációi közé tartozott egy olyan új funkció bevezetése, amely lehetővé tette az előfizetők számára, hogy több jogi csomagot is kezeljenek egyszerre. A VirtualJog 2021-ben arany fokozatú tanúsítványt kapott a HVG és a Céginformációtól, ami megerősítette a cég üzleti megbízhatóságát.

2022-ben a VirtualJog újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, amikor elérte a 2000 előfizetőt. Ez a növekedés annak is köszönhető, hogy a platform folyamatosan bővült új funkciókkal. Bevezették a VirtualJog Klubot, amely dokumentum- és videótárat biztosít az előfizetők számára, és megjelentek a videós fogyasztói tájékoztatók. Ugyanebben az évben a VirtualJog elnyerte az Év Honlapja különdíját az Év technológiai megoldása kategóriában, ami tovább növelte a cég elismertségét a digitális jogi megoldások piacán.

ászf generátor

2023-ban tovább nőtt a VirtualJog előfizetőinek száma, és tavasszal bemutatták a VirtualJog belépő termékét, az ÁSZF generátort, amely lehetővé tette, hogy a felhasználók percek alatt friss, naprakész általános szerződési feltételeket készítsenek. Az év végére a VirtualJog előfizetői száma meghaladta a 2500-at, ami azt mutatja, hogy egyre többen választják a platformot jogi igényeik kezelésére.

2024-ben a VirtualJog tovább bővítette szolgáltatásait, és elérte a 3000 előfizetőt. Ebben az évben bevezették a munkaszerződés generátort, ami újabb lépést jelentett a jogi automatizáció terén. A cég csapata is növekedett, immár 7 fővel és egy fejlesztői gárdával működik. Emellett egy új WordPress-bővítményt is kifejlesztettek, ami még kényelmesebbé teszi a jogi csomagok integrálását az ügyfelek weboldalaira. Közben ismét kiérdemelték az Opten Kft. Kiváló cég minősítését.

virtualjog ászf generátor ügyvéd

A VirtualJog sikere annak köszönhető, hogy folyamatosan reagál a digitális világ kihívásaira és innovációival megkönnyíti a jogi kérdések kezelését az online térben. Az elmúlt 5 év során bebizonyította, hogy a jogi szolgáltatások digitalizációja nemcsak szükséges, de hatékony is. A közel 4000 előfizető elégedettsége és a folyamatosan bővülő funkciók mind azt mutatják, hogy a VirtualJog a jövő jogi szolgáltatásainak egyik vezető szereplője Magyarországon.

Már 4000 webshop, weboldal válaszotta a naprakész ÁSZF-et és GDPR-t garantáló VirtualJog-ot. A VirtualJog-ot 10+ éves tapasztalattal bíró adatvédelmi és infokommunikációs szakjogász ügyvédek működtetik, minden ÁSZF-et a weboldalra, illetve a vállalkozásra szabva készítenek el. Figyelem az előfizetéshez számos ajándék és bónusz is jár, nézze csak a csomagokat!

2008. óta hatalmas változás történt a fogyasztóvédelmi bírságok terén: TÍZSZERESÉRE nőtt a kiszabható bírság összege! Azonnal érdemes a VirtualJog nyújotta kényelmet és biztonságot választani.

A kupon használata egyszerű:

  1. Válassza ki a megfelelő webshop csomagot
  2. Adja meg az adatait
  3. A díj-összegző oldalon az üres mezőbe írja be a Kuponkódot, majd várjon pár másodpercet
  4. Élvezze az automatikusan frisső jogi szabályzatok nyújtotta előnyöket!

Az 25%-os kedvezményt nyújtó kuponkód, melyet most 2024. november 5-éig használhat fel:

VirtualJog5év

Kérem 25%-os kedvezménnyel a Webshop csomagot