Év vége felé közeledve összefoglaljuk, hogy 2021-ben milyen jelentős események történtek a VirtualJog életében:

  • Számos jogszabály változott 2021. január 1-jétől, melyről több bejegyzést is írtunk, illetve egy live videóban beszélt az új szavatossági, jótállási szabályozásról dr. Krausz Miklós ügyvéd, a VirtualJog alapítója.
  • 2021 áprilisávan jelentős mérföldkőhöz érkezett a VirtualJog, ekkor már több, mint 1000 weboldal, webshop használta a legaltech alkalmazásunkat – ez a szám decemberre 1500 köré nőtt.
  • Az Opten Kft. 2020. után 2021-ben is “A” fokozatúvá minősíti a VirtualJog-ot üzemeltető Net-jog.hu Kft.-t. Ez azt jelenti, hogy a VirtualJog kiemelkedő gazdasági stressztűrési és megbízhatósági mutatókkal rendelkezik.
  • 2021. július: Arany fokozatú tanúsítvánnyal leszünk gazdagabbak: A VirtualJog-ot üzemeltető Net-jog.hu Kft. kiérdemli a HVG és a Céginformáció arany fokozatú tanúsítványát. A tanúsítványt elnyerő vállalattal az üzleti kapcsolat kialakítása rendkívül alacsony kockázattal jár.
  • Óriási érdeklődés mellett előadást tart dr. Krausz Miklós, a Virtualjog legaltech alkalmazás alapítója a Shoprenter szakmai meetup sorozatában májusban és novemberben is. A meetupokon többszáz webshop tulajdonos vesz részt.
  • Folytatódtak a fejlesztések is: 2021 szeptemberétől lehetősége van minden VirtualJog előfizetőnek, hogy a meglévő VirtualJog csomagja mellé új jogi csomagot társítson, illetve egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is tudnak igényelni tagjaink, pl. angol nyelvű webshop szabályzatokat. Természetesen mindezt kedvezménnyel.
  • Novemberre elkészül a VirtualJog működését bemutató videónk is, illetve videóban foglaljuk össze azt is, hogy mi a különbség a VirtualJog és az egyszerű ÁSZF generátorok között.
  • Természetesen ismét felkészítettük a rendszer arra, hogy – 2022. január 1-gyel történő jogszabály-változások miatt – egy gombnyomással frissüljön valamennyi VirtualJog-os ÁSZF.
  • 2021 decemberében a rendelkezésre állásunkat is fejlesztettük: December közepétől a Virtualjog tükörszerverekkel és egy load-balancer-rel működik, ami azt jelenti, hogy amennyiben az egyik szerverrel valami probléma lenne, akkor a balancer kb. 60 mp alatt a másikra irányítja a forgalmat. A backup szervert is külön adatközpontban tároljuk, azaz vis maior esetén semmilyen adatvesztés nem fordulhat elő. Összességében elmondható, hogy 99%, hogy mindig elérhető lesz a Virtualjog és egyben a kiszolgált szabályzatok is.

Internet- és adatvédelmi ügyvédek által készített, naprakész ÁSZF és GDPR szabályzatok, sokéves tapasztalattal, 1500+ ügyféllel, milliós bírsággaranciával, kiváló visszajelzésekkel 2022-ben is! VirtualJog – sokkal több, mint egy ÁSZF generátor.