Egyedülálló szolgáltatással egészítettük ki a Webshop csomagunkat: előfizetőink videós fogyasztói tájékoztatóval tudják a vásárlókat az elállási és a szavatossági szabályokról informálni.

Fontos egy webáruházban a jogszerű működés, ennek megfelelően a naprakész ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató megléte, ugyanakkor még jobb egy webshop megítélése, ha a fogyasztói jogokről még bővebb tájékoztatást ad. Ezért készítettük el a videós fogyasztói tájékoztatónkat, mely mostantól minden Webshop csomag előfizető részére ingyen biztosítunk. A fogyasztói tájékoztatók (kettő is készült) a VirtualJog fiókban a VirtualJog Klubban található. A webshop üzemeltetőnek már csak a kódok beillesztő kódját kell bemásolnia a webshop megfelelő aloldalára, és a fogyasztók videóból, pár perc alatt megtudhatják, hogy milyen jótállási, szavatossági, elállási jogaik vannak.

ászf készítés generátor

A Webshop csomagunk ráadásul már angol és német nyelven is elérhető. Ha B2B ÁSZF-re van szükség, akkor is a VirtualJog a legjobb megoldás. A VirtualJog ezért is több, mint egy sima ÁSZF generátor! 🙂

 Fizessen elő most az ügyvédek által kezelt, mindig friss, milliós bírsággaranciát és folyamatos jogvédelmet garantáló Webshop csomagunkra!

Kérem a Webshop csomagot