A magyar e-kereskedők non-profit érdekvédelmi szervezete, az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozata szeptember 8-án szervezi meg a Magyar E-kereskedelem Napja című óriásrendezvényét. Kiállítóként és előadóként is részt veszünk a rendezvényen.

A minőségi konferenciaelőadások és a kiállítói standok egy napra szóló ajánlatai mellett 12 workshop és közel 600 konzultációs időpont várja a webshop-üzemeltetőket. A rendezvényen résztvevő e-kereskedők díjmentesen válnak a szervezet tagjaivá, és benevezhetnek az Ecommerce Hungary Nagydíjra is.

Hangsúlyos eleme a rendezvénynek, hogy a szakma legjobbjainak számító szakemberek mellett több e-kereskedő is tart prémium előadást vagy lép fel társelőadóként.

Újdonság lesz az, hogy az egyik teremben teljesen személyre szabott, díjmentes tanácsadást is kaphatnak a webshop-üzemeltetők. Csaknem hatszáz, egyenként negyedórás konzultációs időpontot tudnak foglalni a rendezvény résztvevői a nagy neveknek számító tanácsadókhoz és szakértőkhöz olyan témákban, mint a SEO, PPC marketing, adózás, könyvelés, közösségi marketing, fogyasztóvédelem, jog, általános stratégia, fulfillment és a piacépítés.

A VirtualJog alapítója, Dr. Krausz Miklós ügyvéd is elérhető lesz a konzultációs asztaloknál, ráadásul a rendezvényre kedvezményes Webshop csomag ajánlattal érkezünk, így érdemes minél hamarabb jelentkezni, itt.