A VirtualJog évek óta elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás területén, ezért lehetőségeinkhez mérten segítséget, támogatást nyújtunk a rászoruló szervezeteknek. Most kettő adományozásunkról számolunk be:

2024 májusában 3 db Epipen vásárlásával támogattuk a MAGAM – Maglódi Amatőrök a Kultúráért szervezetet, melynek tagjai, illetve Dr. Krausz Miklós ügyvéd, a VirtualJog alapítója adták át a maglódi intézményvezetők (iskolák és óvodák vezetői) részére az életmentő injekciókat.

Az EpiPen jelentősége, hogy az anafilaxiás sokkot – egy rendkívül súlyos, akár halálos kimenetelű allergiás reakciót – csak és kizárólag az ilyen, időben beadott adrenalininjekcióval lehet kezelni. Az EpiPen pedig nem más, mint egy bárki által könnyen használható orvostechnikai eszköz, egy combba belőhető autoinjektor, amelyben előre töltve adrenalin található.

2024 júliusában pedig a Megerősítők Egyesületet támogattunk, amelynek tagjai számos jótékonysági tevékenységet végeznek: Enni adok szekrény üzemeltetnek, anyaotthonokban segítenek, tanszereket és ruhákat osztanak rászoruló családoknak.

A jövőben is kiemelt figyelmet fordítunk a társadalmi felelősségvállalásra, mások segítésére – azonban a jótékonysági kezdeményezéseink nem jöhetnének létre munkatársaink lelkiismeretes munkája nélkül.