A VirtualJog legaltech alkalmazást üzemeltető Net-jog.hu Kft.-t „A” minősítésben részesítette az Opten Kft. Ha naprakész ÁSZF-et és Adatkezelési tájékoztatót szeretne megbízható szolgáltatótól, akkor a VirtualJog a megoldás!

Az üzleti információs piac meghatározó szakértőjeként az OPTEN kft. „A” minősítésben részesítette cégünket, a Net-jog.hu Kft.-t. Ezt jelenti, hogy az oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakítása rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelent.

ászf készítés ügyvéd megbízható

Tavaly is KIVÁLÓ VÁLSÁGÁLLÓSÁGÚ vállalkozásnak és “A” fokozatúvá minősítette cégünket az Opten Kft., illetve múlt nyáron a HVG és a Céginformáció arany fokozatú tanúsítványát is kiérdemeltük.

Idén februárban pedig Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, az Év Honlapja 2021. pályázatán nyert Különdíjat a VirtualJog az év technológiai megoldása kategóriában.

A pénzügyi mutatókon túl természetesen továbbra is ügyelünk a jogi minőségre is. NE érje be félmegoldásokkal! A VirtualJog-ot valódi ügyvédek (adatvédelmi és internetjogi szakjogászi LLM képzettséggel és 10+ éves gyakorlattal) üzemeltetik, minden ÁSZF-et a weboldalra, illetve a vállalkozásra szabva készítünk el, így biztosítva az abszolút precizitást. Egy esetleges fogyasztóvédelmi ellenőrzés során is számíthat ránk: ügyvédi irodáink képviselni fogják Önt, ráadásul minden ÁSZF-re és Adatkezelési tájékoztatóra (akár milliós) garanciát vállalunk.

A szabályzatokat ügyvédeink folyamatosan frissítik, így mindig megfelel a webshop, vagy weboldal tulajdonos a fogyasztóvédelmi, adatvédelmi jogszabályoknak. A kódjaink beillesztése után az ÁSZF és GDPR szabályzat mindig naprakész lesz, realtime frissülnek a szövegezések.

Legyen Önnek is gondozásmentes szabályzata! Fizessen elő most az adatvédelmi- és internetjogi ügyvédek által készített, milliós bírsággaranciát és folyamatos jogvédelmet garantáló legaltech alkalmazásra, a VirtualJog-ra! Az előfizetés mellé számos bónusz és ajándék jár, például a német nyelvű webshop ÁSZF, VirtualJog klub jogi videókkal, vagy a videós fogyasztói tájékoztató.

Előfizetek a Webshop csomagra