Így év vége felé közeledve összefoglaljuk, hogy mi történt 2020-ban a VirtualJog-gal, mekkorát fejlődtünk idén:

  • 2020. január 30-án került megrendezésre Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye, az Ecommerce Expo, ahol bemutatkozott a VirtualJog legaltech alkalmazás. Sok webshop üzemeltető még aznap előfizetett a szolgáltatásunkra.
  • Márciusban, a koronavírus első hullámának érkezésével bebizonyosodott, hogy a virtuális megoldásoké a jövő. A VirtualJog szoftver ugyanis lehetővé teszi, hogy virtuális térben, a személyes megjelenést mellőzve nyújtsunk jogi szolgáltatást. Sok weboldal tujdonos ezt felismerte, és berobbant az előfizetések száma.
  • Májusban az előfizető klienseknek átlátható, gyorsgombokkal elállatott felültetet alakítottunk ki, bevezettük a titkosított belső levelezés funkciót.
  • Júniusban bevezettük az automata, online számlázást, ügyfeleink a saját dashboardjukról bármikor letölthetik a számláikat.
  • Nyáron stabil válságállósági tanúsítványt kapott a VirtualJog-ot üzemeltető Net-jog.hu Kft. az Opten Kft.-től.  A tanúsítvány szerint cégünk kiemelkedő stressztűrési és megbízhatósági mutatókkal rendelkezik. A Magyarországon működő cégek csupán 19.2%-a felel meg ennek a kritériumnak.
  • Augusztusban lehetővé tettük – megfelelve a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:82. § (2) bekezdésének – hogy valamennyi ÁSZF és GDPR szabályzatunk egy gombnyomással, azonnal, az adott weboldalon letölthető legyen pdf formátumban.
  • Decemberben ügyvédeink újabb LLM (Masters of Laws) fokozatot szereztek, az ELTE adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász képzésének sikeres elvégzésével.
  • Felkészítettük a rendszer arra, hogy – a jótállási és szavatossági szabályok 2021. január 1-gyel történő változása miatt – egy gombnyomással frissüljön valamennyi VirtualJog-os ÁSZF.

Internet- és adatvédelmi ügyvédek által készített, automatikusan frissülő ÁSZF és GDPR szabályzatok, sokéves tapasztalattal, milliós bírsággaranciával, kiváló visszajelzésekkel 2021-ben is! VirtualJog – sokkal több, mint egy ÁSZF generátor.