Az elmúlt időszakban több hasznos feljeszéssel bővítettük a VirtualJog által kezelt ÁSZF-eket. Címszavakban: régi verziók naplózása, és utolsó frissítési időpont.

Sok jogvitás helyzet megoldásában jelent megoldást a VirtualJog legújabb fejlesztése, ugyanis minden ÁSZF szabályzatunkban automatikusan kilistázzuk az előző, meghatározott időintervallumban hatályban lévő ÁSZF verziókat:

ászf korábbi

Ez azt jelenti, hogy ha ügyvédeink módosítják az adott ÁSZF, Adatkezelési tájékoztató, Cookie szabályzat, vagy impresszum szövegezését, akkor automatikusan új verzió jön létre, míg a régi verzió megjelenik az ÁSZF végén a listában, és ezeket pdf-ben azonnal le tudják menteni a felek: a weboldal üzemeltetője, és a fogyasztó is.

Ezzel egyidőben minden szabályzatunk fejlécében, illetve láblécében kijelzésre kerül az utolsó frissítés ideje, ami azt a dátumot jelenti, amikor utoljára bármilyen adat, információ frissült az adott ÁSZF-ben, adatkezelési tájékoztatóban.

Fizessen elő most a valóban ügyvédek által készített, milliós bírsággaranciát és folyamatos jogvédelmet garantáló legaltech alkalmazásra, a VirtualJog-ra! A Webshop csomagunk mellé ingyenes VirtualJog Klub tagság és videós fogyasztói tájékoztató is jár, és számos bónuszt adunk a további jogi csomagjainkra.

Előfizetek a Webshop csomagra